You are here

Find fritidsaktiviteter

Fodbold, svømning eller spejder? Der findes mange fritidsaktiviteter for børn og voksne i Roskilde Kommune. Gå på opdagelse og find det som du har lyst til.

Alle er velkomne. Uanset niveau. De fleste steder er der mulighed for prøvetræning, så du kan se om det er noget for dig.

Hvilke aktiviteter findes der?

Atletk

Atletik

Atletik er en samlet betegnelser for mange forskellige discipliner som længdespring, højdespring, kuglestød, spydkast og løb. Her kan du lære løbe-, spring- og kasteteknikker og du får trænet styrke og kondition.

Boldspil

Boldspil

Der bliver dyrket mange forskellige former for boldspil i Roskilde. For eksempel fodbold, basketball, volleyball og håndbold.

Cykling

Cykling

De fleste danskere cykler! Mange cykler også i klubber. Du kan gå til flere former for cykling. For eksempel landevejscykling og BMX.

dans

Dans

Tango, squaredance, linedance, salsa og flere stilarter kan danses og læres af dygtige dansere.

kampsport

Kampsport

Lær selvforsvar og træn styrke, disciplin og koncentration ved at gå til taekwondo, kung fu, karate eller en af de andre kampsports-typer der tilbydes i kommunen.

Gymnastik

Gymnastik

Gymnastik styrker hele kroppen og du kan finde hold til gymnaster i alle aldre i Roskilde. Der findes flere forskellige former for gymnastik for eksempel rytmisk, spring og trampolin.

Spejderbørn

Spejder

Som spejder er du oftest ude i naturen og laver man mange forskellige aktiviteter: leger, laver mad over bål, træner førstehjælp, snitter med dolk, lærer koder og meget mere.

Svømning

Svømning

I svømmeklubberne kan du lære at blive en stærk og hensynsfuld svømmer - og du kan også uddanne dig til livredder.

Kontakt

Integration
Rådhusbuen 3
4000 Roskilde
Administration Social Job og Sundhed
Tlf 46 31 30 00

Senest opdateret

06.06.2018