You are here

Er kontingentet for dyrt? Find hjælp her

Har du ikke råd til at betale kontingentet i klubben? Se her hvor du måske kan få støtte

Selvom det ofte er billigt, så koster det penge at gå til fodbold, gymnastik og alle de andre fritidsaktiviteter. Har du ikke råd, så kan du måske få støtte. Se her nedenfor hvor du kan søge.

Her kan du søge støtte

 • Fritidspas

  Er du 6-17 år og bor du i Roskilde Kommune? Går du ikke til en fritidsaktivitet? Ansøg om et "fritids-pas" og få hjælp.

  Fritidspasset hører under Roskilde Kommune og giver penge til kontingentet i foreningen (fodbold-klubben, svømmeklubben, gymnastikklubben osv.). Du kan også få hjælp af en voksen til at finde en sjov aktivitet.

  Ansøg om fritidspas og læs mere om det her

   

  Mulighed for støtte til ture

  Roskilde Kommune kan også støtte børn i foreningslivet med op til 500 kr. pr. sæson til ture. Du skal sende en kort motivation for ansøgningen, da den er målrettet de børn, der har behov. Find ansøgningsskemaet på hjemmesiden www.likemylife.dk.

 • Fritidspuljen

  Hvis du er flygtningebarn og mellem 0-18 år kan du søge penge fra Fritidspuljen under Dansk Flygtningehjælp. Fritidspuljen har følgende retningslinjer:

  • Der bevilges op til 1.000 kr. årligt i kontingentstøtte pr. flygtningebarn

  • Der skal fremsendes dokumentation for, at familien modtager integrationsydelse

  • Der gives udelukkende støtte til etablerede foreningsaktiviteter, og ikke til for eksempel fitness, klippekort til aktiviteter mm.

   

  Læs mere om Fritidspuljen og ansøg puljen her

 • Foreningsliv For Alle

  Hvis din forening er medlem af Danske Gymnastik- og Idrætsforeninger (DGI), kan den søge om økonomisk støtte til dit kontingent. Puljen der kan søges hedder Foreningsliv For Alle. Formålet med Foreningsliv for alle er at fremme deltagelse i det lokale idræts- og foreningsliv for børn og unge op til 18 år af vanskeligt stillede forældre.

  Bemærk: Der kan bevilges det fulde ansøgte kontingent-beløb, hvis der søges på vegne af uledsagede flygtningebørn.

  Læs mere om puljen Foreningsliv For Alle her

 • Idræt For Alle Børn

  Idræt For Alle Børn er en pulje under Danmarks Idræts Forbund (DIF). Foreninger under DIF kan søge puljen til børn eller unge under 18 år af økonomisk vanskeligt stillede forældre og modtage støtte til betaling af barnets kontingent. Det er den enkelte familie der kontakter idrætsforeningen (under DIF) og herigennem modtager støtten til betaling af deres kontingent.

  Se mere om puljen Idræt For Alle Børn her

Senest opdateret

12.03.2019